Downtime - UPS upgrade

News on forum updates, enhancements and/or special announcements

Moderator: rztom

Post Reply
Message
Author
User avatar
hybrid
Site Admin
Posts: 1189
Joined: Tue Nov 29, 2005 2:33 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Downtime - UPS upgrade

#1 Post by hybrid » Fri May 24, 2013 9:52 pm

I will need to shut the server down before 1900 PDT for a UPS upgrade.
Apparently it should only take around 15 mins.

User avatar
rztom
Site Admin
Posts: 1313
Joined: Fri Oct 28, 2005 10:53 am
Location: Temecula, CA - USA

Re: Downtime - UPS upgrade

#2 Post by rztom » Sat May 25, 2013 2:49 pm

Right on... thanks for the heads-up, Jeff :cool:

User avatar
hybrid
Site Admin
Posts: 1189
Joined: Tue Nov 29, 2005 2:33 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Downtime - UPS upgrade

#3 Post by hybrid » Sun May 26, 2013 8:42 pm

So I shut it down and wonder why it didn't come back up.
Email support to find out and they tell me that my server wasn't affected.

Why send me an email to say it was then, ya bastards?!

Post Reply